Que oferim

 

Degut als continus canvis informàtics, en aquest moment els principals serveis que oferim a els nostres clients son:

Assessoria informàtica, comercialització i integració multi-plataforma tant a nivell de hardware (Ordinadors Apple, Hewlett Packard, perifèrics d’entrada i sortida, sistemes de emmagatzemament, xarxes, comunicacions, seguretat…..) com de software (Sistemes Operatius: Mac OS, Windows, programes de Disseny, Preimpressió, ofimàtica, Gestió,….) amb l’objectiu de que el client pugui obtenir el màxim rendiment de les noves tecnologies.

Servei Tècnic: des de sempre aquest a estat la nostre prioritat, creiem que els clients no poden estar parats i es per això que donem preferència a resoldre els problemes de caràcter tècnic. El temps normal per una reparació de hardware, si s’ha de fer un canvi de peça, es de 48/72 hores, depèn del subministrament del fabricant . Per ampliacions de Ram i disc dur el temps es Molt mes ràpid.

Existeix la possibilitat de fer una extensió de garantia (en el moment de fer la compra), manteniment i/o actualització del que es disposa a traves d’uns contractes de manteniment (amb el fabricant o Snap).

Consumibles: disposem d’un ampli stock de productes d’alta rotació com tintes, papers, tòners, CD’s, Dvd’s, cables, ….

Formació: de que serveix tenir el millor si no se sap com funciona, es per això que creiem que el mes important es ensenyar a treure el màxim profit del que es disposa.

Gestió de Servidors d’Internet propis, facilitant el registre i hosting de dominis (es, com, net, org, cat) i subdominis, manteniment de Ftp i així com la programació de pàgines web, wordpress, …..

Actualitzacions: Fem els tràmits per poder actualitzar tot el tema de software, així com informar al client i al fabricant de software dels problemes que anem trobant a les noves versions dels programes, la versió correcta per cada tipus de sistema i ordinador.

Instal·lacions: Instal·lem els seus equips informàtics (macs-pc’s, perifèrics, xarxes, software,FireWalls, VPN, etc.) i no donem per acabada la feina fins que el client no ho te tot funcionant correctament dins del pacte inicial.

El que diuen els nostres clients

Algunes opinions

“Son gent amb la que pots contar al moment, un mail, una trucada i tens una resposta inmediata per part seva. Totalment recomanables”

Mónica Morales

Responsable IT

“Trabajo y trato impecable como proveedores y servicio técnico de Apple. Preparan los equipos en red para cualquier tipo de necesidad. Expertos. Los mejores.”

Jabi Iraizoz

Travelling designer

“Gente especial, ya no encuentras empresas tan implicadas con el cliente, son un 10 en calidad y servicio. No dejeis nunca de trabajar así”

Noemi Escriche

Responsable Diseño & Web

“No words, increíbles. Rapidesa, eficàcia, sol·lucions per tot, sempre estan al dia de les novetats i sempre disposats a ajudar-te en tot el que puguin”

Josep Bambo

Gerent