Nova Gama iPhone

 

 

 

 

Els nous iPhone´s , triplet guanyador. Amb pantalla Super Retina (Xs i Xs max), inclosa la més gran que ha tingut mai un iPhone. Face ID encara més ràpid. El xip més intel·ligent i amb més potència en un smartphone. I un revolucionari sistema de càmera dual. És tot el que t’agrada de l’iPhone. Però portat a l’extrem.

 

 

 

 

Nou iPad Pro

 

 

 

 

Completament redissenyat amb la nostra tecnologia més avançada, com la pantalla Liquid Retina de vora a vora, Face ID i el xip A12X Bionic. I encara hi ha més: nou Apple Pencil i l’Smart Keyboard Foli. És el canvi més gran de l’iPad des de l’iPad.

 

Nou MacBook Air

 

 

 

 

El nou MacBook Air, a més de ser més fi i lleuger, incorpora una espectacular pantalla Retina, la seguretat i comoditat de Touch ID, un teclat d’última generació i trackpad Force Touch. També és el primer Mac fet amb alumini 100% reciclat, la qual cosa el converteix en el Mac més ecològic fins a la data. Per què no dir-ho? El MacBook Air és el portàtil perfecte per a tot.

 

Mac Mini retourns

 

 

 

 

Ham actualitzat el Mac mini en gran, amb processadors de sis i quatre nuclis de vuitena generació, memòria DDR4 ultraràpida a 2.666 MHz de fins a 64 GB, emmagatzematge flash amb SSD de fins a 2 TB, Thunderbolt 3, HDMI 2.0 i Ethernet de 10 Gb opcional. De mini només té la mida.

 

iMac Pro

 

 

 

 

El nou iMac pel mercat professional:

Pantalla Retina 5K de 27″ – Processador Intel Xeon W Fins 18 Nuclis – Tarja Grafica fins 16 Gb – Ampliable a 128 Gb Ram – Opcio de SSD de 4 Tb – Ethernet 10 Gb

 

 

 

Air Pods

 

 

So sense fils:

S’activen i es connecten automàticament –  Es configuren amb un toc en tots els teus dispositius Apple – Accés a Siri amb dos tocs – Més de 24 hores d’autonomia – Es carreguen ràpidament en l’estoig –  Veu i so d’alta qualitat

 

 

 

 

PREUS

Et fem pressupost de qualsevol equip que necesitis. Per demanar-lo només has d’enviar un mail: comercial@snap.cat o comercial@snap.es, o desde el formulari de contacte que trobaràs més abaix.

Demana’ns pressupost